Dag van de openbare ruimte een succes!

Het zit er weer op en wat een succes was het, de dag van de openbare ruimte.  Samen met Verheij Integrale groenzorg  stond Waterpas op de beurs. Met 5110 geregistreerde bezoekers  kunnen we constateren dat het een geslaagde 2 daagse beurs was.

Waarom stond Waterpas op de beurs? 
In opdracht van Verheij en woningcorporatie Stadlander ontwikkelt Waterpas volgens het Beter Buiten beheer systematiek ruim 140 locaties! Om onze samenwerking toe te lichten waren wij uitgenodigd om op de beurs uit te leggen wat Beter Buiten inhield. Was u toevallig niet op de beurs of heeft u ons gemist? Zie hier een uitleg naar wat Beter Buiten inhoud en wat dit voor u kan betekenen: https://beterbuiten.wordpress.com/

Behalve het kort toelichten hebben wij ook nog een interactieve workshop gehouden. Middels een kort spel kwamen de deelnemers er zelf achter wat voor leefstijl bij hun past en wat dit nu inhield voor het beheer in hun gemeente.

Nieuwsgierig naar uw leefstijl?
Via 7 korte vragen kun ook u erachter komen welke leefstijl bij u hoort: http://waterpas.newpenguins.nl/ 

Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat Beter Buiten u te bieden heeft?
Schroom niet en neem contact op met Ruud van Eck Of Willem van de Grinten
Eck@waterpas.nl
06 41 56 10 78

Algemeen nummer: 010-26 57 560

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *