Op vakantie? Neem je leefstijlpaspoort mee!

Ik ga op vakantie en ik neem mee… zonnebrand, tandpasta en een zwembroek! En natuurlijk m’n paspoort. Beter Buiten heeft hele bijzondere paspoorten opgesteld, op basis van de individuele leefstijl. Daarmee brengen we de individuele belevingswereld in kaart, vanuit sociologische en psychologische waarden.

2015-01-16 13.11.48

Rood staat voor expressief, creatief en individualistisch. Geel staat voor gezelligheid, groepsgevoel en spontaniteit. Blauw staat voor zakelijk, sterk en statusgericht. Groen staat voor behoudend, vertrouwd en evenwichtig.

In welk paspoort herken jij je? Je kun natuurlijk ook zelf testen welke leefstijl je hebt, klik dan hier!

Paspoort blauw

Paspoort geel

Paspoort groen

Paspoort rood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *