Workshop Beter Buiten bij Jong Onroerend Goed Den Haag

Op 12 november was Waterpas te gast bij (JOH) Jong Onroerend Goed Den Haag. JOH is een netwerk van jonge vastgoed professionals in en rond Den Haag. Waterpas was door JOH gevraagd om een presentatie en workshop te geven over de Beter Buiten methodiek.

De leden van JOH kregen toelichting over de theoretische basis van de leefstijlen en hoe leefstijlen gebruikt kunnen worden om het vastgoed en de openbare ruimte aan te laten sluiten op de wensen van de gebruiker. Hiermee kunnen potentiele kopers en huurders van vastgoed nog beter getriggerd worden om juist dat specifieke vastgoed te willen kopen of huren.

Naast de toelichting over de connectie van leefstijlen en inrichtingsvraagstukken kregen de leden van JOH ook inzicht in welke communicatiestrategieën het meest doeltreffend zijn bij het informeren / betrekken van de gebruiker in het planvormingsproces.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van onze methodiek voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en we kijken wat voor interactieve sessie samen kunnen aanbieden. Bel hiervoor met Willem van der Grinten via 010 2657560. Of mail naar grinten@waterpas.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *