Het Rendement van Schoon congres

SchoonBeter Buiten, het buitenruimte concept van Waterpas Civiel Adviesbureau, is maandag 20 november aanwezig op het congres ‘Het Rendement van Schoon’ dat wordt georganiseerd door NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en de NVRD.

Het thema van dit jaar is ‘Schoon is de norm’.

Tijdens dit congres staat Waterpas op het inspiratieplein om u alles te vertellen over hoe de juiste afstemming tussen beheer, inrichting en gebruik van de buitenruimte bijdraagt aan tevreden gebruikers / bewoners. Komt u ook langs? Dan kunnen we u gelijk aangeven welke leefstijl / kleur u heeft en hoe u daar in relatie met de buitenruimte uw communicatie en inrichting op aan kan passen!

Kon u helaas niet komen? Speel dan hier het Beter Buitenspel en u komt ook gelijk achter uw leefstijl / kleur :-). Zie https://waterpas.newpenguins.nl/site/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *