Is uw organisatie al Beter Buiten Proof!

Beheer en inrichting op basis van leefstijlen loont

Allerlei soorten mensen hebben verschillende wensen, houdingen, karakters en opvattingen. Deze diversiteit is te vatten onder de noemer ‘leefstijlen’. Hieruit hebben wij een leefstijlenmodel ontwikkeld, waarin vier leefstijlengroepen onderscheiden worden: rood, geel, blauw en groen.

Aan de hand van deze leefstijlen zorgen wij ervoor dat uw buitenruimte optimaal beheerd en ingericht wordt, die voldoet aan de eisen van bewoners. Om dit te bereiken toetsen wij de openbare ruimte aan de volgende thema’s: Beheer, Inrichting, Gebruik, Participatie en Communicatie. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen kosten bespaart, maar de tevredenheid van bewoners stijgt ook in uw gemeente.

“Door zowel de inrichting als het beheer van de openbare ruimte af te stemmen op de leefstijl van haar gebruikers, kan de tevredenheid verhoogd worden tegen lagere beheerkosten, Dat is waar Beter Buiten voor staat!”

Om ons doel te behalen en voor elkaar te krijgen hebben wij voor u een stappenplan uitgewerkt, die uw organisatie binnen 1 jaar Beter Buiten Proof maakt!

Wilt uw gemeente ook Beter Buiten Proof worden en  meer weten over onze benadering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw gemeente. Bel hiervoor Ruud van Eck 06 – 41 56 10 78 of stuur een mail naar beterbuiten@waterpas.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *